3.12.12

FEM SABONSAquest cap de setmana hem assistit a un taller molt especial!

La botiga de roba infantil Hugo & Lola juntament amb la persona especialitzada en sabons i altres productes naturals Jabones de Alquímia,  van organitzar un taller de sabons per a nens a partir de 2 anys. S’ho van passar d’allò més bé!

El taller constava de dues parts:
Part teòrica
En aquesta part, la Silvia ens va explicar a tots com podíem fer el nostre sabó personalitzat.
Vam començar per fondre al microones una pastilla gran de sabó de glicerina normal. Aquest pas l’ha de fer l’adult, ja que els infants podrien cremar-se.
Un cop desfeta, la traiem del microones i afegim, per una banda, colorant (del color que més ens agradi) i l’essència que volem per al nostre sabó. Quan estigui tot ben barrejat, aboquem el líquid en un motlle i el deixem refredar. 

Part pràctica
Com que la mostra que vam realitzar trigaria molt a refredar-se, la Silvia va portar quatre sabons ja preparats perquè els infants els tallessin de diferents formes. Un era de color vermell i olorava a taronja, un altre era groc i olorava a llimona...

Els infants van agafar els diferents motllos que hi havia en forma de lluna, arbre, estrella... i amb molta cura van començar a tallar trossets de sabó que després es van poder endur a casa.

Va ser una molt bona experiència i us animo a tots a realitzar-la!

Segur que rentar-se les mans ja no serà una baralla constant si ho fan amb el sabó que ells mateixos han creat. :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada