21.11.11

Benvinguts/des!


Em dic Sònia i sóc Mestra d’Infantil amb la Menció d'Atenció a la Diversitat.

Vaig crear aquest bloc amb la intenció de compartir totes aquelles idees i experiències que vivia durant la meva formació i que considerava que era una llàstima que es quedessin com a simples treballs de cicle o universitat.
Sóc una eterna somiadora i intento estar sempre alegre, m’agrada pensar que amb un bon somriure el món és molt millor. Bé... un bon somriure i un bon tros de xocolata!

M’agraden els conte, els llibres il·lustrats i la purpurina. Sóc capaç d’estar-me hores a les llibreries, fullejant les pàgines i descobrint nous autors, per decidir quin és el millor conte per regalar.

Espero que el bloc us ajudi a despertar la vostra creativitat i motivar-vos a fer de l’educació infantil un moment màgic en la vida dels infants.

Si tens qualsevol dubte o vols posar-te en contacte amb mi, només has d’escriure un missatge a:

socdinfantil@gmail.com


2 comentaris:

 1. Ei feia temps que no em passava pel teu blog, que xuuulo l'has deixat! M'encanta el cactus jiji

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies pel teu comentari Laia! Li vam fer un bon rentat de cara :)
   Petons!

   Elimina