7.8.16

LA MÀGIA DE LES PARAULESPer fi trobo uns minuts per publicar aquesta entrada! Volia explicar-vos el curs que vaig realitzar el mes passat a la Blanquerna de la mà de 3ways2teach, unes mestres blogueres que ofereixen recursos i materials preparats amb molt d'amor.

El curs es diu "La màgia de les paraules" i, juntament amb altres mestres, ens va permetre endinsar-nos en el món de la lectoescriptura des d'una perspectiva diferent de la tradicional.

Durant aquest, vam realitzar diferents dinàmiques, integracions, vam explicar contes, cantar cançons i vam poder veure un gran ventall de recursos creatius per treballar la lectoescriptura d'una manera molt màgica.
Va ser genial veure com a partir de 3 premisses que repetíem diàriament (una salutació original, una integració i compartir informació) vam poder crear un vincle especial amb les companyes que ens va permetre compartir inquietuds i experiències i omplir aquesta setmana de somriures i bon rotllo!

En les diferents sessions que vam realitzar durant la setmana, vam poder manipular recursos que elles mateixes feien servir a les seves aules, la gran majoria elaborats per elles mateixes. I no només això, sinó que també vam tenir l'oportunitat de crear-ne nosaltres mateixes i adaptar-los a les nostres necessitats!

Us recomano 100% que, si teniu l'oportunitat, realitzeu aquest curs! Si no, passeu-vos per la seva web i podreu veure quins són els recursos que utilitzen.
Moltes gràcies per la feina que vau fer i per recordar-nos que amb il·lusió, implicació i una mica d'imaginació tot és possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada