26.9.16

LA PORTA DEL SR. PÉREZ


Aquest estiu, a la meva neboda li va caure la seva primera dent (de fet han estat dues les dents perdudes ^^) i, com cada cop que això succeeix, s'espera la visita del tan estimat Ratolí Pérez.

Són moltes les maneres de fer el canvi dent-regal amb ell i a cada casa es tria la que millor encaixa. En aquest cas, van triar fer una porta casolana utilitzant una safata de porexpan (la típica de les carnisseries) i pintura.

Com podeu veure el resultat és genial!

Partint d'aquesta idea, vaig estar investigant diferents tipus de portes i resulta que hi ha autèntiques obres d'art, així que vaig decidir fer la meva!

Vaig comprar una porta de fusta i la vaig pintar amb esprai perquè no quedessin marques del pinzell. A més, vaig afegir un detall que vaig trobar en una botiga per fer coses de scrap i el resultat és aquest:

Com que no tenim nens encara, la porta és ideal per decorar l'espai de lectura del menjador.

Us animeu a fer la vostra?


4 comentaris: