1.3.17

DIMECRES DE CENDRA II


Fins aquest any, no m'havia adonat del difícil que és trobar/pensar activitats pel grup de nadons, sempre havia estat amb grups més grans on la diferencia de ritmes no és tan significativa. Aquests mesos, doncs, m'estic posant les piles i estic fent un recopilatori d'activitats per als més petits de l'escola bressol.


Una d'aquestes activitats és pintar fent servir bosses de plàstic de les que tanquen hermèticament. Personalment prefereixo que experimentin amb la pintura directament, però de vegades les circumstàncies no ho permeten.


L'activitat consisteix a ficar dins d'una d'aquestes bosses una cartolina, una mica de pintura (poden ser diversos colors) i en aquest cas s'ha afegit una mica de purpurina.

Un cop ho tenim tot, tanquem la bossa i l'enganxem a la taula o a terra fent servir cel·lo ample. Un cop la tenim ben fixada, apropem a l'infant i deixem que experimenti tocant la bossa i movent la pintura per tot el full.Quan es cansi, retirem la bossa i traiem el full per posar-ho a assecar.

En aquest cas, aquesta tècnica s'ha fet servir per fer la sardina del Dimecres de cendra, que en una entrada anterior ja vam treballar amb infants més grans de l'escola bressol. Per acabar, lliguem una corda a la cua i ja tenim la manualitat feta!

I vosaltres, ho havíeu provat algun cop? Teniu altres idees per aquesta edat que voleu compartir?

2 comentaris:

  1. qué estupenda experiencia!!!! me ha encantado, la pondré en práctica cuando tenga a los pequeñajos, jiji. gracias y un beset.

    ResponElimina