18.4.17

ABRÁZAME


S’acosta
Sant Jordi! Un dia en el qual els carrers s’omplen de llibres, dracs i roses! Si encara no sabeu quin conte regalar, aquí en teniu un molt tendre.

Es tracta de Abrázame de Simona Ciraolo, un preciós àlbum il·lustrat de l’editorial SM que ja només amb la seva portada promet tendresa i emocions, almenys a mi em va enamorar. Crec que no està la versió en català, però podeu gaudir de la història igualment en altres idiomes.

La història tracta d’un cactus que pertany a una gran i antiga família a qui només li importen les aparences i el què diran. En Felipe, el protagonista, necessita una abraçada però cap membre de la seva família li vol fer, així que decideix sortir de viatge per veure si troba a algú que li faci una abraçada.

Fonthttp://simonaciraolo.com

Però al Felipe, en ser un cactus, no li resulta gens fàcil! Ja us podeu imaginar perquè... Allà on va no és benvingut i, finalment, decideix que el millor que pot fer és estar sol. Fins que un dia... Si voleu saber com acaba, aprofiteu aquest Sant Jordi per demanar-lo!

Fonthttp://simonaciraolo.com

Com podeu veure, és una història molt tendra que ens fa veure la importància de donar i rebre afecte, ja sigui a través de petons, abraçades, carícies… Això és especialment important en l’etapa d’infantil, ja que els infants, com a éssers socials que són, necessiten aquest afecte pel seu desenvolupament. 

I vosaltres, recomaneu algun conte per Sant Jordi?

2 comentaris: