26.6.17

TREBALLEM ELS COLORS


Bon dia companys/es!

Alguns malauradament encara no estem de vacances :però he trobat una estoneta per presentar-vos el treball que han portat a casa els lactants de l'escola.

Durant aquest any, el centre d'interès eren les emocions i aquest mes ens ha tocat el famós conte del Monstre de colors. Com que encara són petits per poder parlar-ne de com se senten i encara han d'aprendre a gestionar-les, vam decidir que ens centraríem a treballar els colors que representen aquelles emocions.


Així que vam crear diferents tècniques per treballar cadascun d'ells. Cal dir que totes elles es van fer des de l'experimentació lliure dels infants i després l'educadora va retallar petits trossos de l'obra perquè les famílies poguessin veure el treball realitzat durant aquest temps.


TOT COLOR!

Per representar el garbuix inicial amb el qual es troba el monstre, vam agafar una esponja gran i vam aplicar pintura de diferents colors perquè els infants poguessin estampar-los.GROC 

Aprofitant una festa d'aniversari d'aquella setmana, vam utilitzar els globus com a eina per estampar la pintura sobre paper d'embalar.

Durant aquella setmana vam jugar amb objectes de color groc, vam experimentar amb plàtans...

BLAU 

Una de les coses que més els hi agrada als infants són els papers de bombolles, així que aquella setmana vam aprofitar i vam estampar amb aquell material que tant riure els fa.


Durant aquella setmana vam jugar amb objectes de color blau, vam experimentar amb ampolles sensorials que contenien líquid d'aquest color...

VERMELL 

Dins d'una capsa vam ficar paper, pintura vermella i pilotes petites. Un cop ben tancada, els infants havien de sacsejar-la ben fort i veure com el paper s'impregnava de pintura.

Durant aquella setmana vam jugar amb objectes de color vermell, vam experimentar amb ampolles sensorials d'aquest color...

VERD 

Durant aquella setmana vam fer exercicis de relaxació, un dels quals era massatge amb plomes. Vam aprofitar que els infants ja coneixien aquest material per utilitzar-lo com si fos un pinzell.

Durant aquella setmana vam jugar amb objectes de color verd, vam experimentar amb peres i pomes, vam jugar amb teles de color verd...

NEGRE 

Per experiències prèvies sabíem que a aquests infants no els hi agradava gaire pintar-se els peus per fer estampació, per això vam voler repetir l'activitat d'una manera més calmada on els infants van acabar gaudint de l'experiència.

Durant aquella setmana vam jugar amb objectes de color negre, vam experimentar amb la foscor...

ROSA 

Les botigues de coses per la llar ens ofereixen infinitat de material per a treballar a l'escola. Un d'ells són les esponges amb formes com les que vam fer servir per acabar el nostre àlbum.

Per acabar-lo vam fer uns forats amb una perforadora i vam posar unes anelles! 

Espero que us hagi agradat!
Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada